Östersund Winter Sports Camp logo

Nordiska Ungdomsspelen »

BOENDE

Följande boendealternativ är de vi rekommenderar för Winter Sports Camp.
Oavsett om du kommer med den lilla familjen eller med hela klubben så vi har Winter Sports Camp ett bra alternativ för alla.

Vill du ha andra boendealternativ har Östersund ett brett utbud. Läs mer hos Visit Östersund »

Boende Östersund winter sports camp

CLARION HOTEL GRAND

Precis vid Stortorget, mitt i centrum, ligger Clarion Hotel Grand Östersund. Med det perfekta läget har du endast 5 minuters bilväg till Östersunds skidstadion och Östersund Arena.

Vårt hotell är ett fullservicehotell som är en av Östersunds trevligaste mötesplatser för både dig som gästar Östersund och för Östersundare: skönt boende, en av Östersunds bästa restauranger samt förmodligen stans härligaste frukostbuffé med allt från gröt och pannkakor till hemgjord granola och uppfriskande juiceshots.

Som gäst på hotellet ingår frukostbuffé, entré till relaxavdelningen med pool och bastu, två träningsmaskiner, träning på rummet utan kostnad med MyMowo och möjlighet till träning på STC (4 gymkort för våra gäster).

Familjerum Superior för 3 personer
615:- person /natt.

Familjerum Superior för 4 personer
525:- person/ natt.

Möjlighet till skidförvaring finns.

Kontakta Clarion för att boka boende. Uppge ”Winter Sports Camp” vid bokning för att ta del av erbjudandet ovan.

Prästgatan 16, 831 31 Östersund

063-55 60 00

E-post »

Hemsida »

Östersunds Camping & Stugby

ÖSTERSUNDS CAMPING

Välkommen till Östersunds Camping, en av Sveriges största stugbyar. Här bor du bredvid äventyrsbadet Storsjöbadet, naturområden och bara 3 km söder om Östersund centrum och 4 km från skidstadion. Här finns något som passar både familjen och klubben, mysiga villor med två sovrum, lägenheter och vandrarhem.

På området finns en vallabod som gästerna kan använda. Parkering finns alldeles utanför stugan/rummet.

2-bäddsrum med enkelsängar (90 cm) och 4-bäddsrum med 2 våningssängar (90 cm) gör detta boende till det perfekta om du kommer med klubben. I det gemensamma köket finns bord och stolar, spis med ugn, kyl och frys, mikro, kaffebryggare, TV och wifi. I korridoren finns badrum med dusch och WC.
https://ostersundscamping.se/rum/

2-bäddsrum: 500 kr/rum/natt
4-bäddsrum: 800 kr/rum/natt

Läs mer om vandrarhem / rum »

Stora fristående stugor på mellan 65-74 kvm med högt i tak, två separata sovrum, eget badrum med dusch och wc och egen parkering utanför. I dessa stugor får den stora familjen på upp till 6 personer plats. I stugorna finns ett fullt utrustat kök, spis med ugn, kylskåp, frys, diskmaskin, kaffebryggare, mikro samt matbord och stolar. Tv och wifi finns att tillgå. Täcke och kudde finns i stugan. Vill du hyra bäddset med handduk kan du göra det i samband med din bokning för 150 kr/set.
Husdjur är tillåtna.

MIDGÅRD 65 m². 1450:-/stuga/natt
6-bäddars stuga med en dubbelsäng, två enkelsängar och en bäddsoffa.
Det ena sovrummet har en dubbelsäng(160 cm) och det andra två enkelsängar. I allrummet finns en bäddsoffa (140 cm) som rymmer två sovande personer. Här finns ett förråd med torkskåp att tillgå.
Läs mer om Midgård »

IDUN 74 m². 1700:-/stuga/natt
6-bäddars stuga med en dubbelsäng och två våningssängar.
Det ena sovrummet har en dubbelsäng (180 cm) och det andra har två våningssängar (3x90cm, 1x105cm). I allrummet finns en soffa och en fåtölj. En tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare finns att tillgå.
Läs mer om Idun »

I stuglägenheterna har du egen dusch och WC samt tv och wifi. I köket finner du köksutrustning, spisplattor (ej ugn), mikro, kaffebryggare, vattenkokare och kylskåp med frysfack samt två fåtöljer. Täcke och kudde finns i stugan. Vill du hyra bäddset med handduk kan du göra det i samband med din bokning för 150 kr/set.
Husdjur är tillåtna.

BALDER/LOKE 31m². 950:-/natt
4-bäddars stuglägenhet med separat sovrum som är avskilt med draperi innehållande två våningssängar.

Läs mer om lägenheter »

Kontakta Östersunds Camping direkt eller besök hemsidan för att boka ditt boende.

Östersunds Camping
Krondikesvägen 95C, Östersund

063-14 46 15

E-post »

Hemsida »